Vandaag besteld? Morgen al ophalen     Zelf bezorgdatum kiezen     Direct uit kwekerij geleverd    

ILEX KERSTTAKKEN!
20% KORTING

Leuk voor de feestdagen!

ILEX KERSTTAKKEN

Wat zijn ilex kersttakken met rode besjes?

Je hebt er misschien al van gehoord, maar wat is het nou eigenlijk, die ilex kersttak? De ilex kersttak is een prachtige tak met rode besjes. Deze mooie takken zie je veel in het najaar en zijn een echte must-have voor Kerst.

Je kunt deze takken met rode besjes op veel verschillende manier decoreren en een mooi plekje geven. Zo kun je de kersttakken in een glazen vaas of mooie pot zetten, maar je kunt ze ook gebruiken om kerststukjes mee te maken. Maak er bijvoorbeeld een mooie kerstkrans van.

Wil je het nog gezelliger maken? Dan hebben we een leuke tip voor je: versier de kersttakken met lampjes. Dit zorgt voor een knusse sfeer en de rode besjes zullen nog mooier stralen. Zo heb je overdag en ’s avonds plezier van jouw ilex kersttakken!

Tips en informatie over de ilex kersttak

De ilex kersttaken zijn 80 centimeter hoog, maar er is de mogelijkheid om deze in te korten bij het gebruik van een kleinere vaas. Het beste is om deze tak schuin aan te snijden en te plaatsen in warm water. Wel raden we aan de takken niet boven een verwarming te plaatsen. Wil jij de ilex tak zijn beste kwaliteit laten behouden? Spuit dan af en toe de bessen nat. Voor extra glans kun je bladglans of haarlak gebruiken!

Verras iemand met takken met rode besjes

Niks is natuurlijk leuker dan iemand verrassen met Kerst. Op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Stop dan met zoeken. Geef deze prachtige kersttakken cadeau! Makkelijk in onderhoud, een plaatje in je huis en extra knus met lampjes erin. Wie wordt daar nou niet vrolijk van?

Waarom ilex kersttakken van Ilexwinkel?

Wij zorgen ervoor dat jouw ilex kersttakken ruim bezet zijn. Dit betekent dat je geen kale takken krijgt, maar mooi gevuld met veel rode besjes op één tak. Verder zijn onze ilex kersttakken ideaal in verzorging. Je hoeft alleen maar te zorgen dat je beschikt over een sterke snoeischaar en water.

Knip de takken schuin af en zet ze in warm water. Verder hebben de takken helemaal geen voeding of andere voedingsmiddelen nodig. Zorg gewoon voor voldoende water en jouw ilex kersttakken gaan gemakkelijk langer dan een maand mee. Onze ilex kersttakken zijn van hoge kwaliteit om komen rechtstreeks van de kwekerij in Nederland.

ilex kersttakken zoom

Ilex kersttakken eenvoudig online kopen

Wil jij deze mooie blikvanger graag in huis hebben met Kerst? Bestel dan snel hier. We verzenden de kersttakken op 8, 15 en 22 december. Ben er dus snel bij en maak het lekker knus in huis. Ben je helemaal fan van de Ilex? Kijk dan hier voor ons overige assortiment aan ilex planten. Wij wensen jullie een fijne Kerst toe!