Vandaag besteld? Morgen al ophalen     Zelf bezorgdatum kiezen     Direct uit kwekerij geleverd    

ILEX KERSTTAKKEN

Wist jij dat de rode kersttak een ilex kersttak is? Deze tak met rode besjes is een echt must-have voor Kerst! Je kunt de takken met rode besjes op meerdere manieren decoreren een mooi plekje geven. Plaats de kersttakken in een vaas of maak er een mooie kerstkrans van.

Wil je het nog gezelliger maken? Dan hebben we een leuke tip voor je: versier de kersttakken met lampjes. Dit zorgt voor een knusse sfeer en de rode besjes zullen nog mooier stralen. Zo heb je overdag en ’s avonds plezier van jouw ilex kersttakken. Maak jouw huis klaar voor Kerst en bestel jouw takken hieronder.

Informatie & tips

Grootte

De ilex tak is 80 centimeter hoog, maar er is een mogelijkheid om deze in te korten bij gebruik van een kleinere vaas.

Productvarianten

De ilex kersttakken zijn per 5 of direct per 10 te koop. Zo kun je eenvoudig de juiste hoeveelheid kersttakken voor jouw interieur. Een set van 5 ilex kersttakken bestel je voor €15,95. Voor een set van 10 stuks betaal je slechts €27,95.

Verzendmomenten

Bestel jij je kersttakken met rode besjes, dan kun je zelf je verzendmoment kiezen. Zo heb je de keuze uit 8, 15 of 22 december als verzendmoment. Op het gekozen verzendmoment zorgen wij dat de bestelde kersttakken naar jou worden verzonden.

Verzendkosten

De ilex kersttakken worden per post naar je verzonden. Hierdoor betaal je slechts €7,95 verzendkosten bij je bestelling.

Verzorging

Het beste is om de ilex kersttakken schuin af te snijden en te plaatsen in warm water. We raden af om de kersttakken boven een verwarming te plaatsen.

Extra glans

Wil je graag de beste kwaliteit behouden? Dan is het aan te raden om de bessen af en toe nat te spuiten. Voor extra glans zou je eventueel bladglans of haarlak kunnen gebruiken.