Vandaag besteld? Morgen al ophalen     Zelf bezorgdatum kiezen     Direct uit kwekerij geleverd    

ILEX Lenteweken
15% KORTING

Het alternatief voor de buxus

RECHT UIT DE KWEKERIJ
BESTE KWALITEIT
WINTERHARD EN WINTERGROEN
DIRECT THUISBEZORGD

ILEX BOL

Creëer mooie ronde vormen in je tuin door wat Ilex bollen neer te zetten. Combineer eens met verschillende maten voor een speels effect. Zorg goed voor je Ilex en zet je plant in goede grond. Zo geniet je het hele jaar door van jouw groene Ilex bollen!

 

Sterke plant: ziekteresistent en geen buxusmot

Die mooie bollen in de tuin zag je voorheen vooral van de buxusplant. De laatste jaren worden deze steeds vaker vervangen, omdat ze zo gevoelig zijn voor de buxusmot en diverse schimmels. De Ilex is de ideale buxusvervanger. Geniet van soortgelijke bolstruiken, zonder je zorgen te hoeven maken over ziektes, schimmels of de buxusrups.

Winterhard: oersterk

Vriest het (flink)? Geen zorgen. Jouw Ilex bollen blijven gewoon staan zoals ze staan. De Ilex plant is namelijk supersterk en gezond, een beetje vorst kan ‘ie gemakkelijk aan!

Wintergroen: het hele jaar door mooi

Ook qua kleur blijven de Ilex bollen het hele jaar door staan zoals ze staan. De blaadjes verliezen hun mooie, diepgroene kleur niet. Zo heb je altijd lekker veel groen in je tuin of op je balkon.

Compacte groei: snel een volle haag

De Ilex groeit snel en compact. Superhandig natuurlijk voor een bolvorm! Zorg ervoor dat je je Ilex bollen twee keer per jaar snoeit. Eind mei/begin juni en eind augustus/begin september. Zo bereik én behoud je die mooie bolvorm.

Levering is rechtstreeks vanuit de kweker

Niemand staat tussen jou en je Ilex bollen. Alleen de kweker verzorgt ze, en daarna jij. Dit zorgt voor een goede kwaliteit van je Ilex planten. Bovendien zijn ze hartstikke vers!

Géén chemische bestrijdingsmiddelen nodig

Daar doen we niet aan. Chemische bestrijdingsmiddelen zijn absoluut niet nodig. De Ilex bollen zijn gezond en sterk van zichzelf.

Daardoor 100% duurzaam!

En daar zijn we trots op. Korte(re) afstanden, zorg door de kweker, geen bestrijdingsmiddelen: super duurzaam dus.

 

LAAT JE ADVISEREN

Mail direct met één van onze medewerkers!

[email protected]