Vandaag besteld? Morgen al ophalen     Zelf bezorgdatum kiezen     Direct uit kwekerij geleverd    

ILEX Lenteweken
15% KORTING

Het alternatief voor de buxus

RECHT UIT DE KWEKERIJ
BESTE KWALITEIT
WINTERHARD EN WINTERGROEN
DIRECT THUISBEZORGD

ILEX  ALS HAAG

Wil jij een groenblijvende, winterharde haag in je tuin? Dan is onze Ilex de ideale plant. De Ilex is bijvoorbeeld de ideale buxusvervanger. Wél oersterk, geen buxusmot of schimmels. Plant ze aan in de juiste grond en geniet het hele jaar door van jouw groene Ilex haag!

 

 

Sterke plant: ziekteresistent en geen buxusmot

De afgelopen jaren hebben we flink wat buxushagen vervangen. Kapotgegaan door die vervelende buxusmot. De Ilex is het perfecte alternatief voor de buxus. Hij lijkt erop, maar is sterker. Jouw Ilex haag is dus niet gevoelig voor schimmels, ziekten of de buxusmot.

Winterhard: oersterk

Gedurende de koude wintermaanden hoef jij je geen zorgen te maken over je Ilex haag. De Ilex is namelijk een supersterke en gezonde plant. Dus gaat het vriezen? Geen probleem.

Wintergroen: het hele jaar door mooi

Wist je dat je het hele jaar door kunt genieten van een mooie groene haag? De blaadjes van de Ilex verkleuren niet. Zo heb je altijd lekker veel groen in de tuin.

Compacte groei: snel een volle haag

De Ilex groeit snel en compact. Tot wel 30 centimeter per jaar. Zorg ervoor dat je ‘m aan het begin en einde van de zomer snoeit. Dat verdraagt de Ilex makkelijk en zo behoud jij je strakke hagen.

Levering is rechtstreeks vanuit de kweker

Verser kunnen jouw Ilex planten niet zijn. Er komt dus niemand anders bij de Ilex planten dan de kweker en jij, waardoor jij profiteert van een uitstekende kwaliteit.

Géén chemische bestrijdingsmiddelen nodig

Doordat de Ilex zo enorm sterk gekweekt wordt, zijn chemische bestrijdingsmiddelen totaal overbodig. Die gebruiken we dus niet!

Daardoor 100% duurzaam!

Dankzij het feit dat de Ilex planten rechtstreeks vanuit de kweker geleverd worden en zónder bestrijdingsmiddelen opgroeien, zijn ze 100% duurzaam. En daar zijn we trots op.

LAAT JE ADVISEREN

Mail direct met één van onze medewerkers!

[email protected]