Vandaag besteld? Morgen al ophalen     Zelf bezorgdatum kiezen     Direct uit kwekerij geleverd    

ILEX Lenteweken
15% KORTING

Het alternatief voor de buxus

RECHT UIT DE KWEKERIJ
BESTE KWALITEIT
WINTERHARD EN WINTERGROEN
DIRECT THUISBEZORGD

ILEX DIVERSE VORMEN

Laat jij je creativiteit gaan en kies je voor andere soorten vormen in je tuin? Leuk! Met de Ilex kun je eigenlijk alle kanten op. Bij ons vind je de Ilex plant in allerlei verschillende vormen. Plant je Ilex in de juiste grond en geniet van jouw unieke tuin!

 

Sterke plant: ziekteresistent en geen buxusmot

Van de Ilex wil je zo lang mogelijk genieten, dat is logisch. Dat kan gelukkig ook! De Ilex wordt vaak gezien als een alternatief voor de buxus en daar zijn wij het helemaal mee eens. Het grote voordeel van de Ilex is, dat deze geen last heeft van vervelende schimmels, ziekten of de buxusmot.

Winterhard: oersterk

De Ilex is een zeer sterke plant. Je hoeft niet bang te zijn dat de Ilex niet tegen het winterse weer kan: de Ilex is namelijk zeer vorstbestendig.

Wintergroen: het hele jaar door mooi

Het liefst wil je het hele jaar door groen in je tuin. Dat is geen probleem met de Ilex. Deze behoudt zijn kleur het hele jaar door. Wanneer je voor een Ilex in een unieke vorm kiest, heb jij altijd een groene eyecatcher in de tuin of op je balkon staan.

Compacte groei: snel een volle haag

Je hebt gekozen voor een Ilex in een bijzondere vorm. Dit kan alleen mooi zijn als de vorm goed dichtgegroeid is. Dankzij de snelle en compacte groei van de Ilex, heb je dit meteen bereikt. Zorg er wel voor dat je je plant twee keer per jaar snoeit: aan het begin en aan het eind van de zomer. Dat kan jouw Ilex vorm makkelijk verdragen.

Levering is rechtstreeks vanuit de kweker

Kwaliteit staat voorop! Daar zorgt onze kweker wel voor. De kweker is dan ook de enige die voor jouw Ilex planten zorgt. Er wordt rechtstreeks vanuit de kweker geleverd, dus je nieuwe Ilex planten zijn super vers.

Géén chemische bestrijdingsmiddelen nodig

De Ilex is een sterke plant van zichzelf, waardoor chemische bestrijdingsmiddelen gelukkig niet nodig zijn. Deze gebruiken we dan ook absoluut niet.

Daardoor 100% duurzaam!

Dankzij de levering vanuit de kweker en de pure planten zónder bestrijdingsmiddelen, zijn jouw Ilex planten 100% duurzaam. Dat vinden wij iets om trots op te zijn!

LAAT JE ADVISEREN

Mail direct met één van onze medewerkers!

[email protected]